De Activiteiten Commissie


Op de foto ontbreekt Joost Bloemendal.

De activiteiten commissie is misschien wel de jongste commissie van Ratti. De huidige commissie zet zich sinds 2013 in voor het organiseren van diverse activiteiten voor de vereniging. We zijn een groep van vijf personen, met jong bloed en veel enthousiasme. Een goede saamhorigheid, gezelligheid en plezier zijn volgens ons belangrijk. En daarom organiseren wij met veel plezier meerdere activiteiten per seizoen. Zowel voor de jeugd als voor de senioren, en natuurlijk worden de vrijwilligers ook niet vergeten! 

Hou de site dus goed in de gaten voor komende activiteiten!

Heb je vragen of opmerkingen? Wij zijn te bereiken via ons emailadres: actief.ratti@gmail.com 
 
Activiteiten 2017:

Jeugdweekend 2017: vrijdag 25 augustus 2017
Ook dit jaar organiseren wij weer voor de jeugd een gezellig jeugdweekend. Alle spelers zijn aan het eind van afgelopen seizoen al ingelicht, en hebben hun opgave gedaan! 
Wij zijn druk met de voorbereidingen, maar hebben er ook nu al zin in!
Mochten hierover nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen wij dit graag! We zijn goed bereikbaar via actief.ratti@gmail.com


Jaarlijkse BBQ zaterdag 26 augustus 2017 Klik op de titel voor meer informatie
Ook dit jaar organiseren wij weer de jaarlijkse BBQ voor alle senioren leden, vrijwilligers, en B&A-jeugd en partners! Dit beloofd weer een gezellige avond te worden, met natuurlijk weer de strijd om schutterskoning(in) te worden van s.v. Ratti!
Zorg dus dat je er bij kan zijn en laat dat aan ons weten. Dat kan via deze link, via de groepsapp of via ons emailaders: actief.ratti@gmail.com
Tot dan!


 

Hoofdsponsoren

Schildersbedrijf Peters