Onze website maakt gebruik van functionele cookies voor de werking van de website. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren

Ratti agenda

Volledige agenda

Laatste nieuws


Zaalvoetbaltoernooi en nieuwjaarsreceptie 2019

Hierbij worden jullie uitgenodigd voor het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi en aansluitend voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 13 januari 2019. Dit jaar in een nieuw jasje met een PUBQUIZ.

Voor de flyer klik hier.

Meest recente nieuws

Meer nieuws

Volg ons op:

De Activiteiten CommissieDe activiteiten commissie is misschien wel de jongste commissie van Ratti. De huidige commissie zet zich sinds 2013 in voor het organiseren van diverse activiteiten voor de vereniging. We zijn een groep van vier personen, met jong bloed en veel enthousiasme. Een goede saamhorigheid, gezelligheid en plezier zijn volgens ons belangrijk. En daarom organiseren wij met veel plezier meerdere activiteiten per seizoen. Zowel voor de jeugd als voor de senioren, en natuurlijk worden de vrijwilligers ook niet vergeten! 

Hou de site dus goed in de gaten voor komende activiteiten!

Heb je vragen of opmerkingen? Wij zijn te bereiken via ons emailadres: activiteiten@ratti.nl
 
Activiteiten 2018-2019:

Dartavond 23 november 2018

Kom gezellig een pijltje gooien in de kantine van sv. Ratti! Voor iedereen die het gezellig vind of fanatiek wil mee doen. Aanvang van de dartavond is 19.30 uur.
opgave voor deze avond kan in de kantine van sv Ratti.
 

Hoofdsponsoren

Schildersbedrijf Peters