Onze website maakt gebruik van functionele cookies voor de werking van de website. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren

Ratti agenda

Volledige agenda

Laatste nieuws


Nieuwe trainer voor de damesafdeling

Het bestuur van Ratti/Socii heeft, met goedkeuring van een delegatie van de damesteams van beide clubs, een nieuwe trainer aangesteld. Het gaat om Arjan Engel (42), hij is een oud Vordenaar. Hij is als voetballer actief geweest zowel bij v.v. Vorden als bij s.v. Ratti. Arjan woont in Terborg, hij heeft de benodigde trainersdiploma’s en is als trainer/assistenttrainer actief geweest bij Silvolde/Terborg en bij de Graafschap. Wij wensen Arjan heel veel succes toe!
 

Meest recente nieuws

Meer nieuws

Volg ons op:

Jeugd

Seizoen 2018-2019
De jeugdafdeling is het nieuwe seizoen gestart met drie pupillen en drie junioren teams.
De pupillen zijn JO9, JO11 en JO13.
JO9 speelt net als vorig seizoen zes tegen zes op een kleiner veld. Veel balcontacten en veel doelpunten zijn het resultaat. JO11 speelt dit seizoen voor het eerst 8 tegen 8 in een nieuwe spelvorm. JO13 speelt ‘gewoon’ 11 tegen 11.
Bij de junioren hebben we een JO15, JO17 en JO19 team.
JO17 en JO19 werken samen met VV Vorden. Wekelijks draaien bij JO17 twee spelers van Vorden in. JO19 krijgt hulp als dat nodig is.

Nieuwe trainingsmethodiek (VTON)
Vanaf het seizoen 2016-2017 hanteren we een nieuwe trainingsmethodiek: VTON (Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland). VTON biedt ons de mogelijkheid via een volledig trainingsprogramma en doorlopende leerlijn alle trainingen vorm te geven. Trainers volgen een jaarplanning met concrete doelen voor elke leeftijd. Alles komt daarin aan bod: technische, tactische, fysieke en mentale ontwikkeling. Gedurende het jaar werken trainer en spelers gericht aan deze doelen met meer dan 700 kant-en-klare trainingen. De methode ondersteunt met coach tips, animaties van de organisatie op het veld en filmpjes van voetbalhandelingen. De trainer heeft het materiaal digitaal op zijn tablet of telefoon.
 

Hoofdsponsoren

Schildersbedrijf Peters

Sponsoren Jeugdafdeling

Anacon
Bobbink
Dijkman Bouw