Kantine


Kantinerooster 2017-2018 tot aan de Winterstop:


Kantinerooster downloaden klik dan HIER.

Verjaardagskratje bier

Met ingang van 1 maart 2017 is het mogelijk dat iemand een kratje bier in de kantine koopt tegen een gereduceerd tarief van € 35,00 (ca 20% korting) om voor zijn/haar verjaardag te trakteren. Er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden namelijk:
-aanbod geldt tot en met 4 zondagen na de verjaardagsdatum
-het geldt voor minimaal en tevens maximaal 1 kratje bier
-het geldt alleen voor leden van SV  Ratti die 18 jaar of ouder zijn
-het geldt alleen in de weekenden dat er wedstrijden zijn gespeeld
-alleen de dienstdoende barmedewerker levert het kratje voor de genoemde prijs van € 35,00 en vinkt op de voorhanden zijnde lijst achter bar de naam van de jarige af   
-komt de naam van de jarige die zich meldt niet op de lijst voor dan contact opnemen met Nico Lichtenberg telefoon 06-28398433
-bij misbruik wordt de regeling door de kantinecommissie afgeschaft
.
 

 
Airfryer
Dutch-PC heeft Ratti een airfryer geschonken waarvoor hartelijk dank! Tijdens bijzondere gelegenheden w.o. recepties, feestavonden e.d.  zal deze worden gebruikt voor het bereiden van kleine snacks zoals bitterballen etc.
 
Thermostaat
In het kader van zo zuinig mogelijk omgaan met energie is naast het ledverlichtingsproject kantine/kleedkamers, inclusief  een aantal sensoren (licht automatisch aan/uit), nu ook gekozen voor een nieuwe thermostaat in de kantine. Naast het handmatig bedienen kan bediening door leden van de KC en o.a. de terreinmeester nu ook op afstand (middels een app). Groot voordeel is dat je de verwarming vooraf kunt programmeren op basis van wat die week op de (voetbal) agenda staat. Ook is de thermostaat op afstand te regelen als deze bijvoorbeeld na handmatig inschakelen niet is teruggedraaid. Dit laatste gebeurde nog wel eens wat extra stookkosten met zich meebracht.


Pinnen in de kantine mogelijk
Vanaf januari 2017 is het mogelijk om in de kantine te pinnen. Het pin-apparaat is geleverd en geïnstalleerd. Voor het kantinepersoneel is een duidelijke instructie voorhanden. Met eventuele vragen kan men terecht bij één van de kantinecommissieleden. Dinsdagavond 10 januari 2017 was de primeur (Brian Heuvelink) van de eerste pinbetaling. Ook op andere data is er al veel gepind. Voordeel voor onze kantinebezoekers is dat men niet steeds contant geld op zak hoeft te hebben. Voor de club is het makkelijk en veilig dat het met belangrijk minder contant geld te maken heeft.


Ledverlichting
Sedert medio oktober 2016 zijn de oude lichtbakken in de kantine vervangen voor nieuwe LED-verlichting. Behalve dat deze lampen een strakke aanblik hebben in het plafond kost het ons ook beduidend minder energie en daardoor geld en dat is mooi meegenomen. Ook zijn er op een aantal plekken, waar niet constant licht nodig is, zoals de WC's en kleedkamers sensoren geplaatst zodat de lichten automatisch worden aan- en uitgeschakeld wat ook energiebesparend werkt.
Verder wordt onderzocht in hoeverre we dit moeten uitbreiden naar bv veldverlichting. Een kleine commissie bestaande uit leden van de kantinecommissie en de onderhoudscommissie houdt zich hier mee bezig.


Blijvende OPROEP!

NOG STEEDS KANTINEVRIJWILLIGERS
GEZOCHT!!


Wil jij, of heb jij vrienden, familie, buren of kennissen etc. die af en toe een kantinedienst willen draaien bij s.v.Ratti?
Het gaat hooguit om enkele keren per jaar en de kantinecommissie draagt zorg voor een goede instructie.
We hebben op dit moment te weinig vrijwilligers voor de kantine en willen voor de toekomst zoveel mogelijk voorkomen dat de teams zelf voor invulling moeten zorgdragen wat op dit moment nog wel het geval is.


Enthousiast? Meld je dan aan bij Frank Bouwmeester (06-54262577) of
Aad Althof (06-53163653).
 

Hoofdsponsoren

Schildersbedrijf Peters