Commissie Technische Zaken

De start........
In het seizoen 2015-2016 is de commissie technische zaken in het leven geroepen. Deze commissie is één van de actiepunten uit het beleidsplan- en functieboek van onze vereniging. In de commissie zijn de verschillende afdelingen van de verenigingen vertegenwoordigd door de volgende personen:

- Jeugdcoördinator – Robert Ruiterkamp
- Heren prestatief – Gerard Waarle
- Heren recreatief – Raymond Lichtenberg
- Heren zaterdag – André Balvert
- Dames – Hanneke Nijenhuis

De commissie technische zaken heeft taken op het gebied van trainers en trainingen, teamindelingen, spelmaterialen, medische verzorging en adviseert over aanvangstijden van trainingen en wedstrijden. De nadruk van de commissie ligt daarmee op het voetbaltechnische deel van de vereniging. De commissie gaat zich buigen over een voetbaltechnisch beleidsplan.

Teamindelingen seizoen 2017 - 2018

Commissie Technische Zaken

De indelingen van de herenteams zijn bekend. Voor het overzicht klik HIER.
Het voorstel voor de trainingsavonden en -tijden vinden jullie HIER.
Voor vragen en/of opmerkingen kunnen jullie contact opnemen met de leden van de Commissie Technische Zaken.

Van de jeugdcommissie
 
Het seizoen 2016-2017 zit erop. Voor ons een prima verlopen seizoen met sportief gezien verschillende hoogte- en dieptepunten.
 
AFSCHEID
Via deze weg wil ik graag de vertrekkende leden van de jeugdcommissie bedanken voor de inzet. Marco, Marieke, Koen, Bart en Niels bedankt!
 
We hebben als jeugdcommissie niet stilgezeten en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen gestart:
 
SAMENWERKEN
Komend seizoen gaan we bij de JO19 en JO17 samenwerken met VV Vorden. Dit doen we in de vorm van samenwerkingsteams. In beide leeftijdscategorieën zijn er twee samenwerkingsteams (ST Vorden-Ratti). Een van de teams speelt in het groen bij Ratti en een in Vorden tenue bij VV Vorden.
Alle Ratti spelers spelen en trainen in Kranenburg. Bij de JO19 komen vijf spelers van VV Vorden bij ons spelen. Bij de JO17 rouleren twee spelers van VV Vorden per week. Zij vullen ons zodoende aan.
We hopen de samenwerking ook tot uitdrukking te laten komen in de trainingen.
 
START NIEUWE SEIZOEN
In de week van 21 augustus beginnen de trainingen weer. De trainingsdagen en -tijden per team vind je bij de teamindeling.
Nadere informatie krijgen spelers via de leiders.
 
INDELING JEUGDTEAMS
De teamindelingen en -begeleiding is (nagenoeg) rond! Spelers, trainers en leiders zijn bekend. De volledige indeling van de jeugdteams is HIER te zien. Voor vragen kunnen jullie bij mij terecht.
 
VAKANTIE
Namens de jeugdcommissie wens ik iedereen een prettige vakantie en tot volgend seizoen!
 
Robert Ruiterkamp
Jeugdcoördinator

 

Hoofdsponsoren

Schildersbedrijf Peters