Onze website maakt gebruik van functionele cookies voor de werking van de website. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren

Volg ons op:

Vanuit de Web-redactie

In het seizoen 2015-2016 is de webredactie gestart met een nieuwe website en het uitbrengen van nieuwsbrieven, als alternatief voor het clubblad 'Scrimmage'. De webredactie bestaat uit de leden Hester Eggink, Jan Kieskamp en Jan Waarle.

Nu vier jaar verder hebben we in overleg met het bestuur de volgende stappen gezet met als doel de leden nog beter te bereiken en te informeren.

Website

De website heeft een meer ‘statisch karakter’ gekregen zonder hot-nieuws. Reden is dat de leden op een andere manier het meest belangrijke nieuws (programma etc.) ontvangen en de website niet of nauwelijks bezoeken en de persoons- en verenigingsgevoelige informatie wordt dan niet meer voor iedereen zichtbaar.

De website geeft een goed beeld van hoe de organisatie van de vereniging in elkaar zit en is voor niet leden en/of belangstellenden een goede informatiebron.

Informatiescherm

Nieuw is het informatiescherm in de kantine. Dit scherm wordt/is dè informatiebron binnen de vereniging. Op dit scherm wordt naast de vaste rubrieken zoals programma, uitslagen, standen, agenda etc. ook de hot-items vermeld.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief in de oude vorm, via de website, is gestopt. Daarvoor in de plaats is een nieuwe online-uitgave gemaakt met daarin samenvattingen van nieuws afkomstig uit het informatiescherm. Op deze manier worden de leden die niet actief deelnemen aan het verenigingsleven ook geïnformeerd over het wel en wee. We komen niet meer op geplande weken uit maar dit zal afhankelijk zijn van het aantal ingebrachte (nuttige) nieuwsitems. De nieuwsbrieven zullen rechtstreeks aan alle leden worden verstuurd (dus niet meer met een link naar de website). Daarna krijgen de leden de mogelijkheid om zich aan- of af te melden voor de nieuwsbrief.

Hot-items die de teams aangaan worden via de team- en/of leidersapp verstuur.

Wij hopen met deze nieuwe vorm de leden nog beter te informeren.Nieuwe ideeën en suggesties zijn natuurlijk altijd welkom en wij hopen dat de interactie binnen de vereniging groot blijft.

Met vriendelijke groet,
De Webredactie.


 

Hoofdsponsoren

Schildersbedrijf Peters