Onze website maakt gebruik van functionele cookies voor de werking van de website. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren

Over Ratti


Sportvereniging Ratti is een voetbalvereniging uit Kranenburg, gemeente Bronckhorst. De vereniging is op 26 juli 1945 opgericht. De leden komen behalve uit Kranenburg ook uit de buurtschappen Wildenborch, Medler, Brandenborch en Linde. Ook zijn er bij Ratti voetballers uit Vorden actief, deels omdat men hun roots in Kranenburg heeft liggen, maar ook omdat de kleinschaligheid van de vereniging hen aanspreekt en wellicht omdat Ratti als eerste al jaren dames senioren-teams heeft. Inmiddels werkt de vereniging samen met de zusterverenigingen SV Socii Wichmond en VV Vorden en is Ratti voorlopig niet weg te denken uit het dorp Kranenburg.
 

MAATREGELEN I.V.M. CORONAVIRUS

De KNVB heeft alle wedstrijden voor de komende weken afgelast i.v.m de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Zondagmiddag 15 maart jl. is door het kabinet bekend gemaakt dat sportclubs helemaal op slot gaan tot 6 april 2020.

Het bestuur van SV Ratti heeft de gezondheid van de  leden en anderen hoog in het vaandel staan en volgt daarom strikt de regels. Hiernaast is ook besloten om voorlopig geen enkele andere activiteit plaats te laten vinden op ons sportcomplex (kantine én velden).

Er zijn bij de toegangen naar de accommodatie/velden plakkaten opgehangen met de volgende tekst:
VERBODEN TOEGANG, VELDEN GESLOTEN i.v.m. CORONAVIRUS
Vergadering/bijeenkomsten die gepland staan voor de komende weken worden verplaatst naar een later tijdstip.

SCHOOLVOETBALTOERNOOI
Basisschool de Kraanvogel heeft besloten, i.v.m. corona-virus het schoolvoetbaltoernooi 2020 ook te laten vervallen.
Het toernooi stond gepland voor woensdag 8-4-2020.
 

ACTIVITEITEN 2020

4, 5 en 6 september 2020: Ratti viert zijn 75ste verjaardag!
In de zomer van 2020 bestaat voetbalvereniging Ratti 75 jaar. Dat jubileum gaat op 4, 5 en 6 september gevierd worden in een tent op het eigen complex. Op vrijdagavond 4 september is er een feestelijke receptie. Op zaterdag 5 september zijn er ’s middags en aan het begin van de avond voetbaltoernooitjes voor leden, oud-leden en andere direct betrokkenen. Voor dezelfde mensen is er dan direct aansluitend een feestavond met live muziek. Op zondag 6 september kan men deelnemen aan een brunch. Klik hier voor de flyer.

TOERNOOIEN
Voor informatie over de toernooien 2020 klik hier.

Hoofdsponsoren

Schildersbedrijf Peters