Onze website maakt gebruik van functionele cookies voor de werking van de website. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren

Volg ons op:

Over Ratti

UPDATE CORONA MAATREGELEN SV Ratti per 28-02-2021

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag 23-2-2021 zijn er enkele zaken versoepeld. Hieronder een overzicht van de wijzigingen:
- Veld 3 is weer toegankelijk voor onze jeugd om een balletje te trappen
- Selectie heren/dames en de lagere senioren kunnen vrij trainen tot en met 26 jaar.
   De groep 27-plus moet met de huidige corona-regels trainen, dus met 1,5 meter afstand en met groepjes van max 2 personen
- Totale jeugdafdeling kan vrijuit trainen
- Kleedkamers en kantine blijven nog gesloten
Heb je nog vragen, neem dan contact op met Paul Zents / André Balvert.
Met vriendelijke groet,
Bestuur sv Ratti


UPDATE CORONA MAATREGELEN SV Ratti per 24-01-2021

Naar aanleiding van het besluit van afgelopen week in de 2e kamer is de Avondklok in gegaan op zaterdag 23-1-2021.
Behoudens wat uitzondering zoals mensen die voor hun werk moeten reizen, mantelzorgers e.d.  mag niemand zich na 21.00 uur buiten op straat begeven.

De avondklok is van belang voor verenigingen waaronder de onze omdat dit betekent dat trainingen e.d. tijdig afgelopen moeten zijn zodat een ieder vóór 21.00 thuis kan zijn!

Aangezien de senioren momenteel niet trainen, heeft dit geen gevolgen voor onze trainingen. De JO17 is als laatste om 20:30 klaar, dus zij kunnen voor 21:00 uur gewoon thuis zijn. Het overtreden van de avondklok, kan een boete van 95 euro opleveren.

Verder gelden de eerder ingestelde  coronaregels voor sportverenigingen nog zoals:   
- Buiten mag maximaal met twee personen gesport worden, zolang er minimaal 1,5 meter tussen zit.
- In een binnenruimte is sporten niet toegestaan.
- Groepslessen buiten mogen niet plaatsvinden.
- Sporten voor volwassenen is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden.
- Geen wedstrijden spelen.
- Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Maar er worden geen wedstrijden gespeeld tegen sporters van andere verenigingen. Onderlinge trainingspartijen mogen wel.
- Kinderen met klachten blijven thuis.
- Publiek bij sport is niet toegestaan.
- Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.UPDATE CORONA MAATREGELEN SV Ratti per 15-10-2020

Naar aanleiding van de corona-persconferentie van dinsdag 13 oktober is naast de al bestaande regels het volgende van kracht. Er wordt tot nader order niet getraind en ook geen wedstrijden gespeeld door alle senioren mannen/vrouwen en de JO19. De jeugdteams vanaf JO-08 t/m JO-17 mogen uitsluitend trainen. De kleedkamers mogen niet worden gebruikt. Wel is er toiletgelegenheid. Naast deze nieuwe regels blijven ook een deel van al bestaande regels van toepassing zoals die hieronder staan vermeld!
De kantine blijft voorlopig nog gesloten. Verder mag er geen publiek waaronder ouders  aanwezig zijn bij trainingen van de (jongere) jeugd!

Bestuur SV Ratti


UPDATE CORONA MAATREGELEN SV Ratti per 30-9-2020

Naar aanleiding van de corona-persconferentie van maandag 28 september is het volgende van kracht. De kantine blijft voorlopig 3 weken gesloten en er mag geen publiek aanwezig zijn bij wedstrijden en trainingen. Dat geldt helaas ook voor de trainingen van de jongere jeugd, daar mogen ook geen ouders bij aanwezig zijn.
De aanwezige tent mag alleen gebruik worden voor bijvoorbeeld een wedstrijd bespreking en tijdens de rust. Na afloop is het de bedoeling dat een ieder na douchen/omkleden het complex  zo spoedig mogelijk verlaat. De nog nadere regels die gaan gelden staan in een mail aan spelers en leiders en/of de nieuwsbrief!

Bestuur SV Ratti

Sportvereniging Ratti is een voetbalvereniging uit Kranenburg, gemeente Bronckhorst. De vereniging is op 26 juli 1945 opgericht. De leden komen behalve uit Kranenburg ook uit de buurtschappen Wildenborch, Medler, Brandenborch en Linde. Ook zijn er bij Ratti voetballers uit Vorden actief, deels omdat men hun roots in Kranenburg heeft liggen, maar ook omdat de kleinschaligheid van de vereniging hen aanspreekt en wellicht omdat Ratti als eerste al jaren dames senioren-teams heeft. Inmiddels werkt de vereniging samen met de zusterverenigingen SV Socii Wichmond en VV Vorden en is Ratti voorlopig niet weg te denken uit het dorp Kranenburg.MAATREGELEN I.V.M. CORONAVIRUS

Update 1-7-2020 SV Ratti
Vanaf 1-7-2020 zijn er een aantal Coronamaatregelen versoepeld. Zo mogen de kleedkamers weer open en dat geldt ook voor de kantine. In verband met de 1,5 meterregel betekent dit wel dat in de ruimtes maar een beperkt aantal mensen mogen komen en dan hebben wij het over personen met een leeftijd van 19 jaar en ouder zoals de Rijksoverheid aangeeft (zie link onder)
In de praktijk kan dit de nodige problemen opleveren want voor de kantine geldt vol is vol en met in achtneming van de regels kunnen er maximaal 23 personen in exclusief de kantinemedewerkers.
Het bestuur en kantinecommissie is nog op zoek naar een oplossing voor een uitbreiding. Dat geldt ook voor de kleedkamers omdat je bij 2 senioren wedstrijden met in achtneming van de 1,5 meterregel 8 kleedkamers nodig zou hebben bij senioren. Die hebben we niet dus wordt het de komende tijd gefaseerd omkleden!
Voor jongeren maakt het niet uit. Ook op de banken bij de terrassen moet afstand worden gehouden. Op trainingen en dat geldt ook voor de wedstrijden kan de 1,5 meter wel weer losgelaten worden!

Het bestuur van SV Ratti heeft de gezondheid van de leden en anderen hoog in het vaandel staan en wil daarom dat de regels strikt worden nageleefd. Gebruik van de kleedkamers, kantine etc. is dus maar beperkt mogelijk. Advies is zoveel thuis om te kleden en te douchen. De leiders en spelers hebben van het bestuur bericht gehad hoe te handelen.
Zie ook : https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19.
 
Gebruik je verstand en blijf gezond.
Samen kunnen we corona onder controle krijgen.

 

ACTIVITEITEN 2020

JUBILEUM
De geplande activiteiten i.v.m. het 75 jarig bestaan van de voetbalvereniging Ratti is i.v.m. het coronavirus (covid-19) voorlopig met een jaar uitgesteld!
.

INFORMATIE JEUGDTEAMS SEIZOEN 2020-2021
De jeugdcommissie heeft voor het seizoen 2020-2021 de teams met jeugdtrainers/-leiders, trainingstijden etc. bekend gemaakt.
Voor deze informatie klik hier.

Hoofdsponsoren

Schildersbedrijf Peters