Onze website maakt gebruik van functionele cookies voor de werking van de website. Meer informatie over het hoe en waarom van deze Cookies is beschikbaar in onze privacyverklaring. privacyverklaring Accepteren

Over Ratti


Sportvereniging Ratti is een voetbalvereniging uit Kranenburg, gemeente Bronckhorst. De vereniging is op 26 juli 1945 opgericht. De leden komen behalve uit Kranenburg ook uit de buurtschappen Wildenborch, Medler, Brandenborch en Linde. Ook zijn er bij Ratti voetballers uit Vorden actief, deels omdat men hun roots in Kranenburg heeft liggen, maar ook omdat de kleinschaligheid van de vereniging hen aanspreekt en wellicht omdat Ratti als eerste al jaren dames senioren-teams heeft. Inmiddels werkt de vereniging samen met de zusterverenigingen SV Socii Wichmond en VV Vorden en is Ratti voorlopig niet weg te denken uit het dorp Kranenburg.

VACATURE
Hoofdtrainer SSA Ratti-Socii, selectie heren
Voor meer informatie klik hier.

ACTIVITEITEN 2020

4 en 5 september 2020: Ratti viert zijn 75ste verjaardag!
In de zomer van 2020 bestaat voetbalvereniging Ratti 75 jaar. Dat jubileum gaat op 4 en 5 september gevierd worden  in een tent op het eigen complex. Op vrijdagavond 4 september is er een feestelijke receptie. Op zaterdag 5 september zijn er ’s middags en aan het begin van de avond voetbaltoernooitjes voor leden, oud-leden en andere direct betrokkenen. Voor dezelfde mensen is er dan direct aansluitend een feestavond met live muziek. Voor de jeugd onder vijftien jaar wordt het jubileum gevierd op een ander tijdstip direct aan het begin van het nieuwe seizoen.

TOERNOOIEN
Voor informatie over de toernooien 2020 klik hier.

Hoofdsponsoren

Schildersbedrijf Peters